Zongoraszállítás,hangszerszállítás, pianínószállítás

Zongoraszállítás és egyéb hangszerszállítás (pianínó, csembaló, piano forte, stb.) egyszerűen az ország bármely pontjára és akár külföldre is.

A zongoraszállítás fortélyai

A zongoraszállítás a hangszer súlyát tekintve nem csak egy nehéz feladat, hanem komoly szakértelmet is igényel. Nagy értéke és külső-belső sérülékenysége miatt a hangszere szállítását fokozott figyelemmel és körültekintéssel, az erre szakosodott kollégákkal végezzük.

A zongoraszállítás egyszerre művészet és tudomány is, mivelhogy ennek az érzékeny hangszernek nemcsak lelke, hanem körülbelül 1000 mozgó darabja van és több mint 200 húrral rendelkezik, ezáltal a legkisebb sérülés is komoly rongálódást okozhat.

Fontos, hogy olyan szakemberekre bízza a zongoraszállítást, akik megfelelő gyakorlattal, profi eszközökkel és komoly hozzáállással garantálják, hogy hangszere sérülésmentesen érkezik meg az új helyre.

A Herkules-Trans Költöztető céghez fordulva garanciát kap arra, hogy munkatársaink a zongoraszállítás teljes időtartama alatt sajátjukként kezelik a megrendelő hangszerét. Ismerjük az Ön idejének és hangszerének értékét, ezáltal a ránk bízott zongoraszállítást kellő komolysággal kezeljük.

A zongoraszállítás során fellépő esetleges problémák és megoldások

A zongorák emeletekről vagy emeletekre szállítása során vannak olyan helyzetek, amikor különleges technikákat is kell alkalmaznunk (pl. ablakon vagy korláton keresztül való felhúzás, esetleg leengedés), illetve extrém esetben egyéb kisegítő eszközöket kell bevetnünk, ami lehet felépített külső bútorszállító lift, vagy akár daru is.

A zongorák, pianínók minimális elhangolódása elkerülhetetlen, nem csak mozgatásukból adódóan, hanem a megváltozott klímakörülmények miatt is, ezért hozzánk fordulva egy profi zongoraszállítást követően igény esetén hangoló mestert is tudunk biztosítani. Hosszú évek szállításai során több száz hangszert sérülésmentesen adtunk át megbízóinknak.

Tehát ne habozzon, telefonáljon nekünk és a Herkules-Trans leveszi válláról a terhet!

Zongoraszállítás,hangszerszállítás, pianínószállítás
HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.