Teendők a költöztetés előtt

Teendők a költöztetés előtt

Sok teendő vár Önre a költöztetés előtt. A költöztetés mindig stresszel jár. Ezért azt javasoljuk, készítsen egy listát, mely tartalmazza a legfontosabb teendőket, hogy biztosan sikeres legyen a költöztetés. Alábbiakban talál néhány nélkülözhetetlen információt, melyeket elvégezhet költöztetés előtt.

Adjon el, ajándékozzon el mindent, amire már nincs szüksége. A költöztetés tökéletes alkalom, hogy megszabaduljon régóta nem használt tárgyaitól. Amit nem tud eladni, ajándékozzon el. Most már készen áll a csomagolásra.

Időben kezdjen csomagolni. Kezdjen el pakolni legalább 1 hónappal a költöztetés előtt, nehogy arra kényszerüljön, hogy egy éjszaka alatt végezzen mindennel. Címkézze fel a dobozokat, így megkönnyíti a kipakolást.

Változtasson címet és továbbíttassa leveleit. Töltsön ki egy Változott Cím nyomtatványt a postán, hogy tájékoztassa őket új címéről. Biztosan nem akarja, hogy újságjait, magazinjait a régi címére szállítsák. Ha külföldre költözik, ügynöke segíthet abban, hogy új lakóhelyén hol találja ezeket a szolgáltatásokat.

Ha megengedheti magának, bízzon meg egy takarító céget új otthona tisztításával. Természetesen, Ön is elvégezheti, de biztosan nincs szüksége több stresszre.

Mondja le szolgáltatásait. Számos szolgáltatást le kell mondanunk mielőtt elköltözünk: telefon, Internet, elektromos áram, gáz, víz. Költöztetés előtt mindenre figyelni kell. Ne felejtse el felvenni a kapcsolatot az új közmű szolgáltatókkal legalább egy héttel előbb, hogy legyen Internet és telefon az új otthonában is.

Készítsen egy listát azokról a tárgyakról, melyeket nem lehet szállíttatni. Vannak bizonyos konyhai és háztartási eszközök, melyek nem szállíthatóak a költöztető kamionban. Ide tartoznak például a tűzveszélyes anyagok, olaj, festék, gázolaj stb. Megszabadulásukról már jóval a költöztetés előtt gondolkodjon el.

Ha vannak gyermekei, még érkezés előtt ellenőrizze a lehetséges iskolákat az új lakóhelyén. Az Interneten hasznos információkat talál.

További hasznos költöztetési tippekért böngéssze weboldalunkat.

Az egyik legfontosabb dolog, melyről jó előre gondoskodnia kellene, az egy megbízható költöztető cég a nyugodtabb költöztetés érdekében.

A Herkules-Trans Költöztetés sok sikert kíván közelgő költöztetéséhez.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.