Páncélszekrény szállítás

A páncélszekrény szállítás részletei - Herkules-Trans

A páncélszekrény szállítás összetett feladat, hiszen a jelentős súly biztonságos mozgatásához megfelelő eszközök, fokozott odafigyelés és összehangolt munka szükséges.

Páncélszekrény szállítás

Munkatársaink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a páncélszekrény szállítás terén, így szinte bármilyen típusú, méretű és súlyú páncélszekrény szállítását biztonságosan meg tudjuk oldani. Legyen szó akár egyik szobából a másikba, akár az épületen belül egyik emeletről a másikra történő átköltöztetésről, vagy két cím között történő szállításról (belföldön vagy Európán belül), nyugodtan bízza ezt a Herkules-Trans Költöztetés szakembereire.

Amennyiben bennünket bíz meg a feladattal, garantáljuk, hogy sem a páncélszekrény, sem annak környezete nem sérül a szállítás során.

500 kg-ot meghaladó páncélszekrény mozgatása/szállítása esetén javasoljuk az ingyenes és kötelezettségmentes előzetes megtekintést (helyszíni felmérést) annak érdekében, hogy kollégáink a helyi adottságok figyelembe vételével (emeletek, szűk lépcsőház, lépcsőfordulók, lifthasználat, szükség esetén bútorok mozgatása, útvonal kialakítás) és a szükséges eszközökkel felkészülve, gördülékenyen tudják teljesíteni a feladatot.

A helyi megtekintés után egy korrekt árajánlatot adunk, és Ön biztos lehet benne, hogy e kényes és nehéz feladat az Ön számára kockázatmentes lesz.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.