Miként számoljuk ki a költöztetés költségeit?

Miként számoljuk ki a költöztetés költségeit?

Hogyan válasszunk megbízható költöztetőt? Mennyibe fog kerülni? Hogyan lehet a legjobban összehasonlítani a költöztetési költségeket?

Alábbiakban felsorolunk néhány hasznos információt, melyek segítségével kiszámolhatja a költöztetés költségeit.

A költöztetés költsége függ az ingóságok mennyiségétől, a két cím közötti távolságtól, emeletektől, lifthasználattól/lift mérettől. Költségeit az is emelheti, hogy milyen szolgáltatásokat kér a költöztető cégtől, például csomagolást. Extra költséggel járnak a túlsúlyos tárgyak, mint a zongora, pianínó, páncélszekrény, stb.

A költöztetőktől mindenképpen kérjen írásos árajánlatot. Ne csak arra hagyatkozzon, amit a költöztető telefonon mond Önnek. Az írásban rögzített árajánlat azért lényeges, hogy össze tudja hasonlítani más cégek ajánlataival.

Hasonlítsa össze a különböző cégek árait és szolgáltatásait, de óvakodjon attól, hogy a legolcsóbb ajánlatot válassza. Ha egy cég ajánlata ugyanolyan szolgáltatások esetén lényegesen alacsonyabb, mint a többi cégé, akár el is kezdhet gyanakodni. Lehetséges, hogy felszámolnak egyéb díjakat és meglepetésköltségeket. Ezért szánjon időt arra, hogy alaposan áttanulmányozza a cégektől kapott ajánlatokat.

Helyszíni felmérésekkor érdemes minden egyes helységet megmutatni a költöztetőnek, hogy minél pontosabbá tegye az árajánlatot. Ne felejtse ki a pincét és a garázst sem. A költöztetők ilyenkor egy pontos árat is tudnak adni az egész költöztetés lebonyolítására.

Kérjen árajánlatot szakértő költöztetőktől, akik már több éve az ügyfelek rendelkezésére állnak.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.