Miként óvjuk a ránk bízott értékeket a költöztetéskor?

Bútorok csomagolása

A költöztetés megfelelő előkészületeket igényel.

Tisztában vagyunk vele, hogy tárgyai biztonsága nagyon fontos Önnek. De mit teszünk ezért mi költöztetők, hogy megvédjük értékeit? Néhány fontos lépés, melyet minden költöztető cégnek meg kellene tennie annak érdekében, hogy megvédje az Ön tárgyait a sérüléstől, valamint, hogy Ön miben tud nekik segíteni.

  • Minden berendezési tárgyát vagy Ön vagy csak szakértő költöztetők csomagoljanak be az elérhető legkorszerűbb csomagolási módszerekkel és eszközökkel.
  • Jelölje meg törékeny és nagy értékű tárgyait, így a költöztetők tudni fogják, hogy óvatosan bánjanak vele.
  • A költöztetőknek nagyon óvatosan kell bánnia a törékeny tárgyakkal. Kényes dolgok csomagolását, mint például üvegek, edények, művészeti alkotások, törékeny berendezések és tükrök, érdemes szakértőkre bízni.
  • Ha úgy dönt, hogy maga végzi a csomagolást, kérjen költöztetőjétől dobozokat és egyéb eszközöket. Így könnyebbé és biztonságosabbá teheti a csomagolást. Mindent címkézzen fel, hogy elkerülje a későbbi kellemetlenségeket.
  • Hagyja, hogy a költöztetők végezzék a nehéz munkát. Megvannak az eszközeik a tárgyak megfelelő becsomagolására, annak érdekében, hogy elkerüljék az esetleges karcolásokat, horpadásokat. Még nem választott céget? Olvasson át néhány hasznos fórumot.
  • Minden különleges művészeti és antik tárgyát érdemes átvizsgálni és állapotát írásban rögzíteni még a költöztetés előtt.
  • Minden értékes tárgyát címkézze fel, leltározza és csomagolja egy rendszer alapján. Minden egyes kárpitozott bútorát teljesen takarjon be fóliával, ez megóvja a szennyeződésektől. A költöztető cégeknek rendelkezniük kell takarókkal és egyéb eszközökkel melyek megvédik tárgyait a sérüléstől a költöztetés során.
HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.