Költöztetés utáni teendők, Költöztetés utáni tippek

Költöztetés utáni teendők/Költöztetés utáni tippek

A költöztetés akár egy nagyon stresszes élmény is lehet, de mindig ott rejlik benne egy új kezdet lehetősége. Ezért szükséges jól felkészültnek és szervezettnek lenni. Hiába fejeződött be maga a költöztetés, még utána is akadnak teendők. Itt van néhány tanács a költöztetési utáni stressz csökkentésére.

Lassítson

Lazítson, a költöztetésnek végre vége. Nem kell mindent kipakolni a költöztetés napján. Csak azokat csomagolja ki, amire igazán szüksége van. Mivel nem egy nap alatt csomagolt be, így ne akarjon a kicsomagolással se egy nap alatt végezni. Töltse inkább az időt a szeretteivel.

Szórakozzon

Szánjon időt arra, hogy sétáljon és felfedezze az új környéket. Keresse meg az üzleteket, rendőrséget, benzinkutakat és kórházakat a közelben.

Szerezzen új barátokat

A költözés remek alkalom új barátságok kialakítására. Mutatkozzon be új szomszédjainak. Akár meg is hívhatja őket magához, hogy jobban megismerjék egymást.

Vonjon be mindenkit

Kérje meg gyermekeinek, hogy segítsenek a kicsomagolásnál. Ha elég nagyok már, megengedheti nekik, hogy kidíszítsék saját szobáikat. Így kevésbé lesz stresszes számukra az elköltözés. Saját szobájuk kialakítása, az egyik legfontosabb lépés, hogy gyermekei kényelmesen érezzék magukat új otthonukban. Ha nem meri gyermekeire bízni a szoba dekorálását, legalább azt engedje meg nekik, hogy eldöntsék ágyuk helyét. Sok gyermek nehezen alszik el idegen helyen, hiába az az új otthona is. Ezért igyekezzen támogatni és segíteni őket, hogy minél gyorsabban megszokják új környezetüket.

Nagy Buli

Sokkal többet tehet gyermekeiért annál, hogy engedi nekik berendezni új szobájukat. Szervezhet egy óriási bulit nekik, ahová meghívja régi barátaikat.

Időbe telik mire Ön és családja otthonosan fogja érezni magát.

FONTOS: ha egy másik országba költözik, ne felejtse el bejelenteni a kocsiját és megváltoztatni a jogosítványát.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.