Hogyan válasszunk költöztetőt?

Hogyan válasszunk költöztetőt?

Fontos! Ellenőrizze le a költöztető céget mielőtt megállapodnának. Itt van néhány kérdés, melyet nem árt, ha feltesz a költöztetőknek:

 • A cég bejegyzett és biztosított?
  A legfontosabb. Először ezt kérdezze meg.
 • Költöztető közvetítők vagy költöztető cég?
  Kérdezzen rá, hogy ők maguk szállítják majd a tárgyait, vagy ők költöztető közvetítők, akik bizonyos díj ellenében továbbadják a munkát más költöztetőnek. Minden esetben jobb, ha közvetlenül a költöztető céggel állapodik meg.
 • Átfogó szolgáltatást nyújtanak?
  A költöztető cég tudja biztosítani azokat a szolgáltatásokat, amelyekre Önnek szüksége van? Vannak, akik jobban szeretnek maguk becsomagolni és újrahasznosított dobozokat használni, hogy ezzel is csökkentsék a költségeket. Míg mások hajlandóak többet fizetni azért, hogy egy olyan átfogó szolgáltatást kapjanak, mely magában foglalja a dobozokat, valamint a be- és kipakolást.

Jó hírű költöztető cég

Hogyan állapítsa meg, hogy az Ön által választott költöztető cég elég megbízható ahhoz, hogy tökéletesen lebonyolítsa a közelgő költöztetést:

 • Tudnak referenciával szolgálni?
  Az ügyfelek/megbízók ajánlják és visszatérnek azokhoz a cégekhez, amelyekkel elégedettek.
 • Többméretű doboz és egyéb biztonság megóvására szükséges csomagoló anyagok biztosítását vállalják?
 • A költöztető cégnek elérhető áron kellene ajánlania a csomagoló anyagokat és azok kézbesítését, de dobozokat meg ingyen biztosítsa.
 • Vásárlói visszajelzés
  A költöztetők fogják kérni a visszajelzését. Ez egy fontos információ számukra, ahhoz hogy fejleszteni tudják szolgáltatásaikat és megtartsák jó hírnevüket.

A leglényegesebb

Mire figyeljen leginkább a költöztető cég kiválasztásakor? Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, melyekkel tisztában kell lennie mielőtt megegyezik költöztetőjével:

A költöztető cég maga végzi a teljes költöztetést, vagy együttműködik alvállalkozókkal, közvetítőkkel?

Az alvállalkozók nincsenek közvetlen kapcsolatban Önnel. A megállapodás Ön és a költöztető cég között jön létre. Ragaszkodjon hozzá, hogy előre, írásban megkapjon minden információt arról, hogy ki fogja végezni a költöztetést. Ha nem elégedett a válasszal, keressen másik költöztetőt.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.