Amit az állatok költöztetéséről tudni érdemes

Az állatszállítás fontos része a költöztetésnek és mi tisztában vagyunk vele, hogy kedvence kényelme és biztonsága a legfontosabb. Ezért javasoljuk néhány szempont betartását kedvence költöztetésénél.

Előre tervezze meg kedvence költöztetését

Mindent jó előre tervezzen meg, ezzel is stressz mentesebbé téve a költöztetést Önnek és kedvencének. Néhány nappal a költöztetés előtt csomagoljon be mindent, de próbálja nem megszakítani kedvence napi rutinját.

Vegyen egy jó minőségű állathordozót.

Tájékozódjon mielőtt költöztetőt választ. Egy szakértő költöztető cég a legnagyobb kényelmet garantálja macskájának, kutyájának és más kedvencének. Szerezzen be jó előre egy állathordozót és fokozatosan szoktassa hozzá kedvencét azáltal, hogy beleteszi egy kis időre, így kevésbé lesz megerőltető számára a költözés.

Vegyen egy új azonosítót kedvencének.

Amint megtudja új címét, vegyen egy új azonosítót kedvencének, mely tartalmazza az Ön telefonszámát és új címét. Így ha elveszne, nagyobb esély van arra, hogy megtalálják.

Tartsa távol kedvencét a költöztetőktől.

A költöztetés napján, helyezze el kedvencét egy biztonságos és csendes helyen – például a fürdőszobában. Így nem láthatja a költöztetőket és nem lesz ingerült. Helyezzen el az ajtón egy cédulát, melyen jelzi, hogy az állat bent tartózkodik. Így a költöztetők nem fognak bemenni oda.

Vigye el kedvencét az állatorvoshoz

Ha kedvence érzékeny az utazásra, kérjen orvosától gyógyszert.

Készítse elő új otthonát kedvence számára

Ne feledkezzen meg arról, hogy kedvence kapjon ételt, vizet, gyógyszert, almos dobozt stb. a költöztetés napján. Ezekről jó előre gondoskodjon. Ezáltal is csökkenthető a költöztetéssel járó stressz.

Ne bízza a véletlenre, válasszon egy szakértő költöztető céget.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.